Σοκάρουν τα όσα αποκάλυψε η γιατρός του νοσοκομείου στη Λάρισα για τη 13χρονη μαθήτρια που έπεσε από τον 3ο όροφο. Η κατάσταση της υγείας της εξελίσσεται ικανοποιητικά, ωστόσο η 13χρονη ενδέχεται να το έκανε ηθελημένα, σύμφωνα με γιατρό του ΓΝΛ.

 Σοκάρει η παιδοχειρουργός του ΓΝΛ, Ελένη Καρβούνη, η οποία, μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου για τη 13χρονη κοπέλα, είπε ότι ενδέχεται να έπεσε οικειοθελώς από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στη Λάρισα, δηλαδή φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

 Η 13χρονη μαθήτρια, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι γιατροί, έπεσε από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας «πιθανόν οικειοθελώς». Αυτό είπε η κυρία Καρβούνη, προσθέτοντας πως πρόκειται για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, στα οποία δεν μπορεί να επεκταθεί, και πρόσθεσε ότι το κορίτσι το έχουν αναλάβει παιδοψυχολόγοι.

 Η παιδοχειρουργός αρκέστηκε να πει ότι το παιδί αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα στο σπίτι.

 Σε ό,τι αφορά τη σωματική υγεία της, πάντως, η 13χρονη είχε... Άγιο. Η μαθήτρια νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, παρά τις σοβαρές κακώσεις. Όπως εξήγησε η γιατρός, η 13χρονη φέρει κατάγματα πλευρών, λεκάνης και θλάση ήπατος και πνεύμονα.

  «Όλες οι κακώσεις ελέγχονται, αλλά θα χρειαστεί αρκετός χρόνος νοσηλείας», είπε η κυρία Καρβούνη. Το ευχάριστο είναι πως «δεν φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δεν απειλείται η ζωή της».