Χθες, Τρίτη 23 Μαΐου, στις 20:30 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά έλαβε χώρα η τελετή Έναρξης των «Ημερών Θάλασσας 2023», με μια μεγάλη συναυλία, αφιερωμένη στον Πειραιώτη στιχουργό των μεγάλων επιτυχιών, Ηλία Φιλίππου.

Στη συναυλία τραγούδησαν οι:

H Ρία Ελληνίδου, η Λένα Ζευγαρά, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Πέτρος  Ίμβριος, η Μαρία Ιωαννίδου,  ο Νίκος Κουρκούλης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Λευτέρης Πανταζής, η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Στο πιάνο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Διεύθυνση Ορχήστρας: Αντώνης Γούναρης.

Την τελετή έναρξης των Ημερών Θάλασσας 2023 παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Μπάγια Αντωνοπούλου και  Κώστας Τσουρός.

Διοργάνωση: Δήμος Πειραιά, Destination Piraeus, Κανάλι Ένα 90,4, Σύνδεσμος Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου.Για τις «Ημέρες Θάλασσας»

Οι «Ημέρες Θάλασσας» η μεγάλη γιορτή-θεσμός για τον Πειραιά επιστρέφει για ένατη συνεχόμενη χρονιά και υπόσχεται  μοναδικές στιγμές στην πόλη με ένα πλούσιο, πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα, με περισσότερες από 100 δωρεάν εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά του Πειραιά.

Από τις 24 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου η «καρδιά» της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης χτυπά στον Πειραιά, ο οποίος γίνεται πόλος έλξης και με επίκεντρο τη θάλασσα, την  ιστορία, τον πολιτισμό, τη ναυτιλία, την παράδοση και τον αθλητισμό, προσφέρει επί 12 ημέρες μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.