Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται γνωστός τράπερ που συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο ύστερα από καταγγελία για βιασμό από μία 16χρονη κοπέλα στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

 Η δίκη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, με τη 16χρονη να εκπροσωπείται στο δικαστήριο από δικηγόρο. Η δίκη διεκόπη έτσι ώστε να κληθεί η βιολόγος της Ελληνικής Αστυνομίας που εξέτασε τα δείγματα dna που βρέθηκαν στα ρούχα της ανήλικης.

 Παράλληλα θα κληθεί να καταθέσει και η 16χρονη παρουσία παιδοψυχολόγου σε μια διαδικασία που θα γίνει εκτός της δικαστικής αίθουσας.

 Ο τράπερ κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου και παράνομη κατακράτηση, αλλά ο ίδιος αρνείται τα πάντα και λέει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 16χρονης.

 Κούγιας: Πρέπει να καταδικαστεί για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

«Είναι μία περίεργη υπόθεση. Δεν υπάρχουν μώλωπες σε σημαντικά σημεία που να φαίνεται να έγινε μία πράξη βιασμού. Δεν έβγαλε ποτέ τα ρούχα της η κοπέλα κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο επίσης και γι’ αυτόν τον λόγο αισιοδοξώ ότι η κρίση του δικαστηρίου θα πρέπει να είναι διαφορετική. Αντί για την καταδίκη του νεαρού, η άποψή μου είναι ότι πρέπει να καταδικαστεί για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας», λέει στο T-live ο συνήγορος υπεράσπισης του τράπερ, Αλέξης Κούγιας.

 Από την πλευρά του ο δικηγόρος της 16χρονης Τάσος Τρελόπουλος επισήμανε πως «τα ζητήματα βιασμού ανηλίκων είναι πολύ ευαίσθητα και γι’ αυτό όλοι θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα. Πολλές φορές οι βλάβες που επέρχονται από τον τρόπο διαχείρισης των συμβάντων μπορεί να είναι μεγαλύτερες κι από αυτό καθεαυτό το συμβάν».

 Όπως λέει ο δικηγόρος του τράπερ, Αλέξης Κούγιας, το περιστατικό συνέβη σε ένα στενό πίσω από το γυμναστήριο που έκανε η ανήλικη pole dancing. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 16χρονης, όταν κατάλαβε τις προθέσεις του τράπερ, ξεκίνησε να τον ηχογραφεί με το κινητό της.

 «Της έλεγα δώσε μου ένα φιλάκι»

Να σημειωθεί ότι ο τράπερ είχε πει παλαιότερα μιλώντας στο T-live. «Γνωριστήκαμε από την αδελφή της, ούτε τη βίασα ούτε αρπαγή έγινε, ούτε τίποτε από αυτά. Αρπαγή δεν έγινε, βιασμός δεν έγινε. Ήμουν πιο επίμονος λεκτικά, ποτέ σωματικά. Επειδή απλά μου άρεσε πολύ, της έλεγα “δώσε μου ένα φιλάκι”, αυτό. Δεν είχα καμία πρόθεση για βιασμό ή οτιδήποτε. Απλά μου άρεσε πολύ και ήμουν επίμονος λεκτικά. Έτυχε να πω δυο-τρεις φορές παραπάνω να έρθουμε πιο κοντά. Δεν είναι καθόλου ο χαρακτήρας μου έτσι. Πρώτη φορά στη ζωή μου μού πήραν αποτυπώματα. Ποτέ δεν είχα ποινικό μητρώο, ποτέ δεν έχω πειράξει κανέναν.

 Δεν ξέρω τους λόγους, ίσως να ένιωθε φόβο ότι θα της έκανα κάτι παραπάνω, επειδή ήμουν λίγο παραπάνω… λεκτικά το είπα δυο-τρεις φορές; Δεν ξέρω».

 Να σημειωθεί ότι ο 26χρονος, που είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Γρεβενών, κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου και παράνομη κατακράτηση, πράξεις τις οποίες ο ίδιος αρνείται. Οι εις βάρος του καταλογιζόμενες πράξεις φέρεται να έγιναν μέσα στο αυτοκίνητό του και σε αγροτική περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη.