Μπροστά σε απίστευτο περιστατικό βρέθηκε ένας αστυνομικός το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στο Καστέλι στα Χανιά, καθώς συνέλαβε έναν αλλοδαπό, ο οποίος απειλούσε τους περαστικούς με μαχαίρι και έθεσε τη ζωή του σε κίνδυνο παρά το γεγονός ότι ο ίδιος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, ένας αλλοδαπός με καταγωγή από τη Γεωργία, για άγνωστο λόγο, φέρεται να απειλούσε περαστικούς με μαχαίρι. Ο αστυνομικός που υπηρετεί στο ΑΤ Κισσάμου επενέβη για ένα συμβάν που είχε όλες τις προϋποθέσεις να αποβεί ιδιαίτερα επικίνδυνο. Όλως τυχαίως από το σημείο περνούσε ο αστυνομικός, ο οποίος, όταν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε.

Αρχικά ζήτησε από τον άνδρα να παραδώσει το μαχαίρι και όταν εκείνος αρνήθηκε, επενέβη και αφόπλισε τον αλλοδαπό και τον ακινητοποίησε αν και ο ίδιος ήταν εκτός υπηρεσίας. Στη συνέχεια  τον παρέλαβαν αστυνομικοί του ΑΤ Κισσάμου.

Ο συλληφθείς είχε πρόσφατα απασχολήσει ξανά τις Αρχές για παρόμοιο περιστατικό. Σχηματίστηκε δικογραφία με τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και αντίστασης κατά της αρχής. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα στον εισαγγελέα Χανίων.