Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
menidi_marios
Ελλάδα

Μενίδι: Ξεσπά ο πατέρας του Μάριου που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα - «Έστω και τώρα, ζητούμε δικαιοσύνη»

«Πρέπει να δοθεί λύση στο πρόβλημα αυτό στο Μενίδι», επισήμανε

«Δικαιοσύνη, έστω και τώρα » ζητά ο πατέρας του 11χρονου Μάριου που έχασε τη ζωή του το 2017 από αδέσποτη σφαίρα στο σχολείο του στο Μενίδι.

«Έχουν βρεθεί δύο άτομα που η αστυνομία τα θεωρεί ως υπεύθυνα. Παραδέχθηκαν ότι ο ένας έριξε με καραμπίνα και ο άλλος με εννιάρι όπλο. Ο Μάριος έχει σκοτωθεί από εννιάρι όπλο. Εγώ το λέω χρόνια ότι αυτοί είναι οι δολοφόνοι του παιδιού μου», είπε αρχικά ο κ. Θανάσης Σουλούκος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, όταν έμαθε ότι αυτοί οι δύο άνδρες θα καθίσουν στο εδώλιο για τη δολοφονία του παιδιού του.

«Ζητούμε και απαιτούμε Δικαιοσύνη. Έστω και τώρα, έστω και αργά. Έφυγε ένα παιδί 11 ετών. Μια οικογένεια διαλύθηκε, το παιδί χάθηκε, αλλά εμείς υπάρχουμε και ζούμε», συνέχισε συγκινημένος και επέρριψε «μεγάλες ευθύνες στην Αστυνομία και στην Πολιτεία».


«Έξι χρόνια μετά, οι σφαίρες συνεχίζουν και πέφτουν βροχή»

Όπως επισήμανε ο κ. Σουλούκος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τους δύο κατηγορούμενους, «αυτοί θα μπουν στην φυλακή και μετά από 10 χρόνια θα βγουν, μπαινοβγαίνουν στην φυλακή για άλλες υποθέσεις. Το θέμα είναι ποιος θα δώσει λύση στο πρόβλημα μας. Σε καλοκαιρινή γιορτή παιδιών έγινε ό,τι έγινε. Έτυχε να είναι ο Μάριος, μπορούσε να είναι άλλο παιδί. Έξι χρόνια μετά οι σφαίρες συνεχίζουν και πέφτουν βροχή».

«Πρέπει να δοθεί λύση στο πρόβλημα αυτό στο Μενίδι. Είναι καθαρά θέμα χρόνου πότε θα θρηνήσουμε την επόμενη ανθρώπινη ζωή. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Κάνω αγώνα για να μη βρεθεί άλλος στη θέση που βρέθηκα εγώ», κατέληξε ο κ. Σουλούκος.