Με δεξιώσεις γάμων θα ασχοληθεί ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έκανε γνωστό ότι έκλεισε την αλυσίδα εστιατορίων που είχε. Το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Άκη Πετρετζίκη θα είναι η δημιουργία ενός μεγάλου κτήματος δεξιώσεων στα Σπάτα.

Συγκεκριμένα, ο Άκης Πετρετζίκης έκλεισε την αλυσίδα εστιατορίων που διατηρούσε, τα γνωστά Kitchen Lab, σε Αγία Παρασκευή, Σύνταγμα και Γλυφάδα, και η εταιρεία του μπήκε σε εκκαθάριση.

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες μετά τη γνωστοποίηση της παραπάνω είδησης έκαναν λόγο για ίδρυση νέας εταιρείας από τον γνωστό σεφ, με αντικείμενο την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά και την παροχή υπηρεσιών catering.

Στο θέμα αναφέρθηκε σήμερα η εκπομπή «Το Πρωινό». με τον Γρηγόρη Μπάκα να αποκαλύπτει ότι ο Άκης Πετρετζίκης δημιουργεί ένα μεγάλο κτήμα δεξιώσεων στα Σπάτα.

 «Πρόκειται για οικόπεδο 7-8 στρεμμάτων, μέσα στο οποίο θα χτιστούν τρία κτίρια για να μη βρέχεται ο κόσμος όταν γίνονται οι δεξιώσεις γάμου και δύο πλατό. Όλα τα γραφεία του Άκη που βρίσκονται στην Αγία Παρασκευή θα μεταφερθούν στα Σπάτα, όπου εκεί θα γίνονται και τα γυρίσματα και εκεί θα βρίσκεται και η καινούργια εταιρεία, “Άκης Πετρετζίκης hub”», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.