Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Ιουνίου στο Κτηματολόγιο της Ρόδου, όταν υπάλληλος χτύπησε στο κεφάλι έναν πολίτη.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο πολίτης μπήκε στην υπηρεσία για να εξυπηρετηθεί και άρχισε να λογομαχεί με μία υπάλληλο στην οποία είχε απευθυνθεί.

Στο σημείο έσπευσε ένας άλλος υπάλληλος, ο οποίος επιχείρησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα ύστερα από βρισιές που αντάλλαξαν μεταξύ τους να αρχίσουν να χτυπιούνται με γροθιές και κλοτσιές.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το τοπικό site, ο υπάλληλος του Κτηματολογίου άρπαξε ένα κάδρο και χτύπησε τον πολίτη στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να αιμορραγεί, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Ktimatologio-450x600
Ktimatologio1-450x600

Μπροστά στο περιστατικό βρίσκονταν δικηγόροι και πολίτες, κάποιοι από τους οποίους μπήκαν στη μέση αποτρέποντας τα χειρότερα.

Υπάλληλος και πολίτης οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το συμβάν, ενώ αναμένεται να ενημερωθεί και ο εισαγγελέας.