Σε σοκ βρίσκεται ο πατέρας του 43χρονου Λουκά, του αστυνομικού που έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ στη Λεωφόρο Κατεχάκη.

Το τροχαίο συνέβη περίπου στις 22.30 την Πέμπτη (1/6), στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού (ρεύμα προς Ηλιούπολη), ενώ ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

«Έχασα τη μισή ζωή μου - Ήταν ένα τέλειο παιδί»

«Έχασα τη μισή ζωή μου. Ήταν ένα τέλειο παιδί. Συνεπής και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στα 23χρόνια που υπηρετούσε» είπε ο πατέρας του αστυνομικού, μιλώντας στο Star.

Και πρόσθεσε: «Πήγε να κάνει αυτοψία σε ένα τροχαίο και τον παρέσυρε αυτοκίνητο. Έκαναν προσπάθεια για ανάνηψη αλλά δεν έγινε τίποτα».

Η τραγική ειρωνεία στη ζωή του γιατρού που οδηγούσε το μοιραίο αμάξι

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος είναι γιατρός, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, μόλις είχε δώσει με επιτυχία εξετάσεις στο «Ιπποκράτειο» και είχε πάρει την ειδικότητά του στη γενική χειρουργική. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι τη στιγμή του τροχαίου βρισκόταν καθ’ οδόν προκειμένου να συναντήσει τους φίλους του, ώστε να γιορτάσουν την επιτυχία του.

Δείτε βίντεο