Οι υποψήφιοι των Πανελλήνιων Εξετάσεων στα ΕΠΑΛ κλήθηκαν να εξεταστούν στα Μαθηματικά και το parapolitika.gr δίνει τις απαντήσεις στα θέματα που «έπεσαν», έτσι ώστε να γνωρίζουν οι υποψήφιοι πώς τα πήγαν και σε τι επίπεδα μπορεί να κυμανθεί η βαθμολογία τους.

Τα θέματα και οι εκτιμήσεις

θέματα ήταν αναμενόμενα. Δεν είχαν εκπλήξεις και κάλυπταν όλο το εύρος της ύλης, με κλιμακούμενη δυσκολία.

Το Α Θέμα εξετάζει την θεωρία και τα Σ-Λ κινούνται στο πλαίσιο του βιβλίου. Το Β Θέμα είναι απλό. Εξετάζει βασικές έννοιες ανάλυσης, βατό στην πλειοψηφία των μαθητών. Το Γ Θέμα εξετάζει βασικές έννοιες της Στατιστικής και δεν θα δυσκολέψει τους υποψηφίους. Το Δ Θέμα ήταν μέτριας δυσκολίας. Συνδυάζει συναρτήσεις , παραγώγους και στατιστική.

Γενικά τα θέματα είναι βατά για τους υποψηφίους που εργάστηκαν με μέθοδο όλο τον χρόνο και θα έχουν ικανοποιητικά αποτελέσματα, όπως είπε στα parapolitika.gr ο  Πασχάλης Νίκας από τα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

Δείτε τα θέματα για τα Μαθηματικά ΕΠΑΛ  ΕΔΩ.

Οι απαντήσεις

Για ακόμα μία χρονιά το parapolitika.gr βρίσκεται στο πλευρό των υποψηφίων. Σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ», ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2023 και τις απαντήσεις τους, καθώς και όλες τις εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023, έως ότου ανακοινωθούν.

Δείτε τις απαντήσεις για τα Μαθηματικά ΕΠΑΛ ΕΔΩ.