Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση με τον 40χρονο ιερέα από την Ερμιονίδα που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς έστειλε μήνυμα με άσεμνο και χυδαίο βίντεο σε ένα 12χρονο αγόρι.

Ο ιερέας κατηγορείται ότι έστειλε στον 12χρονο μέσω social media, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο. Σε βάρος του Αρχιμανδρίτη, που υπηρετεί σε χωριό της Ερμιονίδας, σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο ιερέας ισχυρίστηκε πως το βίντεο το έστειλε κατά λάθος στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη.

Οι πιστοί της ενορίας δήλωσαν στο MEGA πως είναι σοκαρισμένοι, καθώς, όπως αναφέρουν, τον είχαν βάλει σπίτια τους αλλά και στα μαγαζιά τους.

Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μία τέτοια προσωπικότητα είχε «μπει» μέσα στα σπίτια τους. Δηλώνουν ότι έχουν πέσει από τα σύννεφα, ενώ τον χαρακτηρίζουν σοβαρό και αυστηρό ιερέα.

Υπενθυμίζεται πως το κινητό και οι υπολογιστές του ιερέα έχουν κατασχεθεί και βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Φαίνεται μάλιστα πως το κινητό έχει άσεμνο περιεχόμενο και όπως φαίνεται μέσω της διασταύρωσης των στοιχείων, οι Αρχές εξετάζουν εάν το περιεχόμενο αυτό έχει σταλεί σε ανήλικους ή και σε ενήλικες.