Δεκατέσσερις μαχαιριές έπληξαν το σώμα της 36xρονης γυναίκας στο Ηράκλειο Κρήτης από το άνδρα της. Η γυναίκα χτυπήθηκε στον θώρακα, τα πόδια αλλά και την πλάτη. Τα σημάδια στη σκάλα και στο έδαφος δείχνουν πως κατάφερε να ξεφύγει και να γλιτώσει τη ζωή της. Η άτυχη γυναίκα αιμόφυρτη βγήκε στο δρόμο και ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες.

Ευτυχώς ο σύντροφός της δεν την ακολούθησε. Αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά με το ίδιο μαχαίρι, ενώ επιχείρησε να βάλει φωτιά και σπίτι. Ο πατέρας του που μένει στον πάνω όροφο τον αφόπλισε, με τον δράστη να λέει «σκότωσα τη γυναίκα μου, σκότωσα τη γυναίκα μου». Η 36χρονη μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

«Είδα αστυνομία, είδα ασθενοφόρα για να πάρουν τη γυναίκα να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας. «Ακούσαμε βοήθεια, η κοπέλα φώναζε, κάλεσε η κόρη μου ασθενοφόρο, ήρθε και καλέσαμε την αστυνομία και είδαμε τον νεαρό τον πήρανε με χειροπέδες», είπε άλλος μάρτυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καυγάς του ζευγαριού ξεκίνησε για λόγους προσωπικούς, ενώ οι γείτονες λένε ότι η οικογένεια δεν είχε δώσει δικαιώματα.

«Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Ο γιος μου έπαθε κρίση την τελευταία στιγμή, τρελάθηκε το παιδί μου για προβλήματα», δήλωσε ο πατέρας του δράστη.

Ο δράστης νοσηλεύεται και αυτός, φρουρούμενος, με δύο πιο ελαφριά τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Καθώς έχει σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ο εισαγγελέας τις επόμενες ώρες θα αποφασίσει πότε και που θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την πράξη του. Είτε στο νοσοκομείο, είτε στο δικαστικό μέγαρο, εφόσον η κατάσταση της υγείας του το επιτρέψει.