Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 36χρονος, ο οποίος κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στην αρραβωνιαστικιά του, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στο σπίτι τους στο Ηράκλειο.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια μετέβησαν νωρίτερα σήμερα (06/06) στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος ο συλληφθείς άνδρας που φέρει δύο τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Σε βάρος του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και απείθεια.

Ο 36χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν καθιστός στο κρεβάτι του νοσοκομείου και φαινόταν απόλυτα ψύχραιμος, όταν άκουσε τις ποινικές διώξεις που τον βαρύνουν. Δεν ανέφερε το παραμικρό και έδειχνε ότι έχει πλήρη συνείδηση της πράξης του. 

Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή (09/06), στη 1:00 το μεσημέρι. Εκτιμάται ότι μέχρι τότε θα έχει πάρει εξιτήριο, οπότε και θα μεταχθεί για την απολογία του στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, δεν έχει δηλωθεί παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας από την πλευρά της παθούσας.

Υπενθυμίζεται ότι η 36χρονη που έπεσε θύμα του αρραβωνιαστικού της, βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ και μεταφέρθηκε στη Θωρακοχειρουργική κλινική, όπου και - σύμφωνα με τους γιατρούς - θα μείνει για λίγες ημέρες για την αποθεραπεία της.