Σεισμός 4,8 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Αταλάντη λίγο μετά τις 15:30 της Πέμπτης (08/06) και έγινε έντονα αισθητός και στην Αττική.

Η έντονη σεισμική δόνηση, όπως ήταν αναμενόμενο, ποκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής, με πολλούς από αυτούς - σύμφωνα με το lamianow.gr – να βγαίνουν στον δρόμο και να καταβαίνουν στην παραλία υπό το φόβο ενός ισχυρού μετασεισμού.

«Εγώ κοιμόμουν και πετάχτηκα από ένα δυνατό κρότο, άκουσα ένα μπαμ. Ακούστηκε ένα βουητό 4-5 δευτερόλεπτα και μετά ήταν το ξαφνικό αυτό που ζήσαμε» λέει στο lamianow.gr κάτοικος της περιοχής, περιγράφοντας τις πρώτες στιγμές μετά τον σεισμό.

«Φωνές από τους γείτονες οι οποίοι βγήκαν από τα σπίτια τους και μιλούσαν για τον σεισμό. Δεν έχω ακούσει κάτι για ζημιές. Απλά ο κόσμος πανικοβλήθηκε και βγήκε στο δρόμο. Για αυτό ήρθαμε στην παράλια στην Σκάλα Αταλάντης γιατί φοβηθήκαμε για το ρήγμα της Αταλάντης» προσθέτει.

«Εκείνη την στιγμή ναι υπήρξε πανικός. Έτρεξα να πάρω το παιδί για να βγούμε έξω» σημειώνει στο lamianow.gr άλλη κάτοικος της περιοχής, μιλώντας για την πρώτη της αντίδραση στον σεισμό.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: