Στη Ρεγγίνα Μακέδου τηλεφώνησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την αποχώρηση του Σπύρου Πνευματικού από την εκλογική μάχη, εξαιτίας των δηλώσεών του ότι είναι περίπου οικονομικά ασύμφορο να ξοδεύονται λεφτά για τους καρκινοπαθείς τελικού σταδίου.

Ο κ. Μητσοτάκης «μου είπε ότι είναι κάθετα αντίθετος σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεό μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία δίνει σκληρή μάχη με τη λευχαιμία.

Επιπλέον, ζήτησε να μην υπάρξουν πολιτικές διαμάχες. «Εύχομαι να μην υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις ξανά από πολιτικούς από κανένα κόμμα καμία παράταξη! Δεν με ενδιαφέρει το κόμμα, ο καρκίνος δεν είναι πολιτική!», σημείωσε, ευχαριστώντας τον κ. Μητσοτάκη «για την άμεση αντίδραση».

Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Δεν θα το πίστευα ποτέ!!! Εκτός Βουλής και εκτός ψηφοδελτίου ο κ. Πνευματικός και πριν 5 λεπτά μιλούσα στο τηλέφωνο με τον ίδιο τον κ.  Μητσοτάκη, ο οποίος μου είπε ότι είναι κάθετα αντίθετος σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεό μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα! Μέσω του Win Cancer έγινε η επικοινωνία και ναι, είναι ένα βήμα να μας ακούν οι πολιτικοί.

Μην ξεκινήστε τις πολιτικές διαμάχες, δεν με αφορούν! Εύχομαι να μην υπάρξουν τέτοιες δηλώσεις ξανά από πολιτικούς, από κανένα κόμμα, καμία παράταξη! Δεν με ενδιαφέρει το κόμμα, ο καρκίνος δεν είναι πολιτική! Ευχαριστώ για την άμεση αντίδραση».

Παγκόσμια ημέρα υγείας…. Πέρσι τέτοια εποχή έμαθα για την υποτροπή… φέτος ελπίζω στην ίαση χάρη σε έναν άλλον υπέροχο...

Δημοσιεύτηκε από Regina Makedou στις Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023
@reginamakedou @Kyriakos Mitsotakis ♬ original sound - Regina Makedou

Νωρίτερα, η κυρία Μακέδου, σε βίντεο που είχε ανεβάσει στο TikTok, εξέφρασε την οργή της για τις δηλώσεις του κ. Πνευματικού, τονίζοντας ότι ως καρκινοπαθής τη δεύτερη φορά κόντεψε να πεθάνει. Κάλεσε, μάλιστα, τον πρόεδρο της ΝΔ να πάρει θέση στα όσα είπε ο πρώην υποψήφιος.