Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής (09/06) στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), καθώς στον Νέο Κόσμο εντοπίστηκε κλεμμένο αυτοκίνητο που ήταν γεμάτο με βαρύ οπλισμό.

Το αυτοκίνητο -τύπου τζιπ- εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής (09/06) στη συμβολή των Χαμοστέρνας και Φρειδερίκης, στον Νέο Κόσμο, από την Αστυνομία και παραδόθηκε στην ασφαλιστική εταιρεία, στη συμβολή των οδών Φανοσθένους και Σμιθ. 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, κατά τη διάρκεια ελέγχου από την ασφαλιστική, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν γεμάτο με βαρύ οπλισμό και ειδοποιήθηκαν οι Αρχές. Πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι στο αυτοκίνητο υπήρχαν δύο όπλα τύπου Καλάσνικοφ, δύο πιστόλιασφαίρες, χειροβομβίδες και αλεξίσφαιρα γιλέκα

Στο σημείο έσπεσαν οι Αρχές και μετέφεραν το αυτοκίνητο στο Α.Τ. Ακροπόλεως, όπου βρίσκεται ειδικό κλιμάκιο της Αστυνομίας για τον απαραίτητο έλεγχο. Το σύνολο του οπλισμού θα μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί εάν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματική ενέργεια.

Δείτε βίντεο από το σημείο:


Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο φέρεται να είχε κλαπεί στις 19 Ιανουαρίου από τη Νίκαια.

Δείτε φωτογραφίες: 

Opla_Jeep_Neos_Kosmos1
Opla_Jeep_Neos_Kosmos2
Opla_Jeep_Neos_Kosmos3
Jeep_Opla_NeosKosmos4