Σοκάρει η δράση ενός 63χρονου στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ομόνοια κατηγορούμενος για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη όταν ο 63χρονος έστειλε μήνυμα με άσεμνες φωτογραφίες σε ένα κοριτσάκι 14 ετών. Το κορίτσι είδε τις φωτογραφίες και μαζί με την φίλη της που ήταν μαζί νόμιζαν ότι τους κάνουν πλάκα οι συμμαθητές τους.

‘Έτσι μπήκαν στη διαδικασία να δουν εάν ο αριθμός τηλεφώνου άνηκε σε συμμαθητές τους. όσο πληκτρολογούσαν τον αριθμό τηλεφώνου κατά λάθος έκαναν μία κλήση. Έτσι ο 63χρονος είχε το τηλέφωνο του παιδιού.

Η ανήλικη τρομοκρατημένη έδειξε τα μηνύματα στη μητέρα της και αμέσως η μητέρα της ανήλικης πήρε τηλέφωνο τον 63χρονο και του ζήτησε τον λόγο και γιατί ενοχλούσε ένα παιδί 14 ετών. Εκείνος την ρώτησε εάν είναι η μάνα της και αμέσως έκλεισε το τηλέφωνο.

Την Παρασκευή ο 63χρονος στέλνει ένα μήνυμα στην 14χρονη λέγοντάς της ότι κατά λάθος της έστειλε μήνυμα και ότι το μήνυμα πήγαινε αλλού. Η μητέρα στη συνέχεια, είπε στην ανήλικη να του στείλει ένα μήνυμα να βρεθούν την επόμενη μέρα, στην Ομόνοια.

Στο σημείο βρέθηκε και η ομάδα ΔΙΑΣ και ο πατέρας του παιδιού τον οποίον συνέλαβαν. Ο άνδρας συνελήφθη ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος.

Η παγίδα στον παιδόφιλο


Οι γονείς του παιδιού δεν άφησαν το θέμα να περάσει έτσι. Έβαλαν την 14χρονη να στείλει μήνυμα στον 63χρονο και έκλεισε ραντεβού μαζί τοι στις 14.30 στην περιοχή της Ομόνοιας. Παράλληλα ενημέρωσαν την Αστυνομία για το σημείο συνάντησης.

Ο 63χρονος εμφανίστηκε στο ραντεβού αλλά έπεσε στα χέρια του πατέρα της 14χρονης ο οποίος έκανε και τη σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο βίντεο που ανέβασε ο πατέρας της 14χρονης εμφανίζεται ο 63χρονος με αίματα στο στόμα και χτυπήματα στο πρόσωπο. Ακούγονται φωνές να του λένε «εδώ ο ανώμαλος, σε 13 χρονών κορίτσι;» και αυτός να απαντά «δεν είμαι ανώμαλος, αν δεν ξέρω την ηλικία…». Επίσης φαίνεται να δέχεται και μια κλωτσιά στα πλευρά.

Οι καταγγελίες του πατέρα

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο πατέρας του κοριτσιού, ο 63χρονος είχε προσεγγίσει και άλλα κορίτσια. Μάλιστα όπως λέει υποσχόταν στα κορίτσια ότι θα τους έδινε ότι ήθελαν ενώ πάνω του όταν συνελήφθη βρέθηκαν 600 ευρώ.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Νοσηλευόταν φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».