Φαίνεται πως τα ευρήματα από την έρευνα της Αστυνομίας για τη δράση του 63χρονου, που παγιδεύτηκε από τον πόθο του στην Ομόνοια, θα είναι σοκαριστικά. Εκτιμάται ότι είχε πεδίο δράσης στην Αχαΐα, ενώ αναφέρεται ότι ενδεχομένως να ήταν ένας από τους ασελγούς της 12χρονης στην πολύκροτη υπόθεση του Κολωνού. 

Στο ρεπορτάζ του MEGA αναφέρονται τα εξής: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του 63χρονου παιδόφιλου που συνελήφθη στην Ομόνοια, μετά την παγίδα που του έστησε η οικογένεια μίας 14χρονης, στην οποία έστελνε χυδαία μηνύματα.

Οι Αρχές ερευνούν παράλληλα και άλλες καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες ο παιδόφιλος μοίραζε έξω από τα σχολεία χαρτάκια ερωτικού περιεχομένου με το τηλέφωνό του.

Επιπλέον, ο άντρας το 1998 είχε βιάσει μια 38χρονη μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή των Πετραλώνων, πράξη για την οποία μάλιστα είχε καταδικαστεί.

Αυτήν τη φορά, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, η δράση του 63χρονου παιδόφιλου είχε επεκταθεί στην Αχαΐα και στο Κιάτο, εκεί που το τελευταίο διάστημα ο 63χρονος φαίνεται πως περνούσε μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η τελευταία επίσκεψή του εκεί ήταν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όπου είχε πάει σε μία παραλία όπου η πλειοψηφία των λουόμενων είναι οικογένειες με μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με αναφορές, η συμπεριφορά του ήταν πάρα πολύ ύποπτη. Συγκεκριμένα, πήγαινε στις ντουζιέρες και άφηνε μηνύματα με ανεξίτηλο στυλό στα πλακάκια και προσπαθούσε με αυτόν τον τρόπο να επικοινωνήσει με ανήλικα παιδιά.

Η έρευνα της Αστυνομίας επικεντρώνεται στην Αχαΐα ενώ φαίνεται πως ήταν ένα από τα άτομα που βίασαν τη 12χρονη από τον Κολωνό.