Στις 12 Σεπτεμβρίου όρισε τη συνέχεια της δίκης για την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς με κατηγορούμενο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο το δικαστήριο μετά τον ορισμό των νέων αυτεπαγγέλτως συνηγόρων, οι οποίοι θα πρέπει να ενημερωθούν επί της δικογραφίας. Παράλληλα, διέταξε την μεταγωγή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο ακροατήριο.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο είπε «όχι» στην παραίτηση από την έφεση που κατέθεσε
ο 35χρονος καταδικασμένος συζυγοκτόνος στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο πρόεδρος του δικαστηρίου έκρινε ότι η παραίτηση από την έφεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δεν έχει έννομα αποτελέσματα και την απέρριψε.

Τι είπε ο εισαγγελέας

Νωρίτερα, να συνεχιστεί η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο Εφετείο είχε ζητήσει ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, μετά την επίσημη ανακοίνωση της δικηγόρου του πως παραιτείται από την έφεση. Ο εισαγγελέας της έδρας, παίρνοντας τον λόγο, υποστήριξε ότι στο παρόν στάδιο αυτό δεν είναι εφικτό.

«Το ζήτημα της παραίτησης έχει ένα χρονικό περιθώριο που εξαντλείται στην έναρξη της συζήτησης της υπόθεσης. Μετά την έναρξη δεν επιτρέπεται η παραίτηση από την έφεση. Αυτό ορίζεται για να μη διακωμωδείται η διαδικασία και να μη γίνονται άσκοπες δικάσιμοι. Ξέρετε καλά νομικά και το ξέρετε όλο αυτό. Άρα η δίκη θα πρέπει να συνεχιστεί», είπε ο εισαγγελέας.

Παράλληλα, η συνήγορος του πιλότου γνωστοποίησε πως παραιτείται μαζί με τον Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, τον έτερο συνήγορο, από την υπεράσπισή του. 
Να συνεχιστεί η δίκη ζήτησε και η πλευρά της Καρολάιν Κράουτς.