Αίσιο τέλος είχε η μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στον Κίσσαμο της Κρήτης, αφού συνελήφθη ο άνδρας που το μεσημέρι της Πέμπτης (15/06) ταμπουρώθηκε στο σπίτι του μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί τους και απειλούσε να ανατινάξει τα πάντα με δυναμίτη.

Πληροφορίες του zarpanews.gr αναφέρουν ότι ο άνδρας φέρεται να έχει συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές και οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν στελέχη της Αστυνομίας μετέβησαν σπίτι του, καθώς σε βάρος του υπήρχε ένταλμα σύλληψης αφού ο ίδιος είχε πάρει τηλέφωνο και είχε απειλήσει να βάλει βόμβα στην εισαγγελία. Όμως, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί, ο άνδρας βγήκε έξω με μαχαίρι και προσπάθησε να τους επιτεθεί, ενώ στο χέρι του κρατούσε μασούρια με δυναμίτη. Μετά, μπήκε μέσα στο σπίτι του και άρχισε να απειλεί ότι θα ανατινάξει τα πάντα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, ειδικές δυνάμεις, ψυχολόγος και διαπραγματευτής της Αστυνομίας, προσπαθώντας να τον αποτρέψουν, αφού μέσα στο σπίτι ήταν και η γυναίκα του και το παιδί του. Σημειώνεται τέλος ότι η περιοχή είχε αποκλειστεί.

Δείτε φωτογραφίες: 

Kriti_Kissamos_Apeiles_Dinamitis_Zarpa2
Kriti_Kissamos_Apeiles_Dinamitis_Zarpa1