Στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΕΡΤ φαίνεται το σημείο που εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της 27χρονης από την Πολωνία με τους εθελοντές και τους αστυνομικούς να βγάζουν τη σορό της άτυχης κοπέλας.



Η 27χρονη Πολωνή εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής (18/6). Είχε εξαφανιστεί στην Κω από την περασμένη Δευτέρα (12/6).

Η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε σε υδροβιότοπο στην περιοχή Αλυκές κοντά στο Τιγκάκι από εθελόντρια, σε απόσταση 1 χλμ από το σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα. Η μισή σορός βρισκόταν μέσα σε μία μαύρη σακούλα και η άλλη μισή απ’ έξω. Ήταν σκεπασμένη με κλαδιά και τυλιγμένη με σεντόνι. Η σορός δεν έχει σημάδια τεμαχισμού.









Οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν σε δολοφονική πράξη. Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα (19/6) απολογείται στην ανακρίτρια Κω ο 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές που συνελήφθη με τη κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης μετά από συλλογή βιντεοληπτικού υλικού και καταθέσεων.

Οι έρευνες των Αρχών είχαν επικεντρωθεί τις τελευταίες ώρες σε ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 27χρονης είχαν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (12/6). Το τελευταίο σημείο που εθεάθη, ήταν μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι. Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές είναι ο βασικός ύποπτος, αφού τη νύχτα που εξαφανίστηκε εθεάθη να τρέχει πανικόβλητος, ενώ υπέπεσε σε αντιφάσεις κατά την κατάθεσή του. Η 27χρονη, μάλιστα, φέρεται να μπήκε στις 20:00 της 12ης Ιουνίου στο σπίτι του, αλλά η κάμερα δεν την έδειξε να βγαίνει. Από την Αστυνομία εικάζεται ότι ο 32χρονος περίμενε να νυχτώσει για να την μεταφέρει στο σημείο που τελικά βρέθηκε. Τη Δευτέρα, ο άντρας αναμένεται να μεταβεί στην ανακρίτρια της Κω, προκειμένου να απολογηθεί. 



Αυτό που απομένει είναι να γίνει η ταυτοποίηση του πτώματος με αναγνώριση από τους οικείους της προκειμένου και επίσημα να ανακοινωθεί και επίσημα ότι πρόκειται για την 27χρονη αγνοούμενη.

Νωρίτερα οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί σε ένα εγκαταλειμμένο στρατόπεδο το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές. Ο ίδιος, κατά την εξέτασή του, τόνισε ότι η 27χρονη του ζήτησε ναρκωτικά και, όταν δεν της έδωσε, συνευρέθησαν σεξουαλικά. 

Υπενθυμίζεται πως οι αστυνομικοί έχουν στείλει το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης στα Εγκληματολογικά της αστυνομίας στην Αθήνα. Παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει η κάρτα SIM, τα μέσα που διαθέτουν θα τους επιτρέψουν να έχουν μια συνολική εικόνα. Στα ίδια εργαστήρια θα γίνει ανάλυση και στη συσκευή του 32χρονου που κατασχέθηκε. Η κοπέλα, που δούλευε σε ξενοδοχείο, εκτιμάτο από τις Αρχές, κάτι που έγινε σαφές από πηγές το Σάββατο, ότι δολοφονήθηκε

Το σεντόνι που λήφθηκε από το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, ο οποίος δεν έχει ομολογήσει ακόμη τη δολοφονία, έχει σταλεί για ανάλυση.