Λύθηκε το μυστήριο με το τροχαίο στον Κηφισό. Ειδικότερα, σε καταδίωξη κλέφτη οφείλεται το τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε παράδρομο του Κηφισού. Ταξιτζής καταδίωξε Ρομά που του έκλεψαν τάμπλετ.

Η επιμονή ενός οδηγού ταξί να μην αφήσει τη γυναίκα που τον λήστεψε να φύγει ανενόχλητη με τη λεία της οδήγησε στη σύλληψή της, αλλά και σε ένα τροχαίο ατύχημα.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 3 τα ξημερώματα, μια 22χρονη Ρομά έκλεψε το τάμπλετ του οδηγού του ταξί, η οποία πετάχτηκε έξω από το όχημα κι επιβιβάστηκε σε ένα μαύρο Toyota Auris που την περίμενε ο συνεργός σύζυγός της.

Ο ταξιτζής ενημέρωσε τις Αρχές κι άρχισε να καταδιώκει το όχημα με τους ληστές, ώσπου η καταδίωξη είχε άδοξο φινάλε για τους τελευταίους. Ο οδηγός του μαύρου Auris έχασε τον έλεγχο του οχήματος κι αυτό καρφώθηκε σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού, η οποία πήρε κλίση και ήταν έτοιμη να πέσει στο ρεύμα καθόδου του Κηφισού.

Οι δύο Ρομά τραυματίστηκαν ελαφρά από την πρόσκρουση στην κολόνα και η Αστυνομία που έσπευσε στο συμβάν άμεσα συνέλαβε το ζευγάρι.