Σε ένα θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση δολοφονίας της Αναστάζια στην Κω, με τις Αρχές να επανεξετάζουν όλα τα δεδομένα, «ξεσκονίζοντας» τα τηλέφωνα και τα μηνύματα τόσο της 27χρονης όσο και του 32χρονου βασικού υπόπτου.

Μιλώντας στο MEGA σχετικά με την υπόθεση, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος εκτίμησε πως θα υπάρξουν εκπλήξεις και πως δεν είναι ένας ο δράστης της δολοφονίας.

«Είναι απίθανο να μεταφέρθηκε το πτώμα από το ένα σπίτι στο άλλο από ένα άτομο μόνο»

«Μου κάνει εντύπωση η κατηγορία της αρπαγής, αφού η ίδια έχει πάει στο σπίτι με τη θέλησή της», σχολίασε αρχικά ο κ. Κατερινόπουλος.

«Το θέμα εδώ είναι πού έγινε το μοιραίο, στο πρώτο ή στο δεύτερο σπίτι. Είναι απίθανο να μεταφέρθηκε το πτώμα από το ένα σπίτι στο άλλο- από ένα άτομο μόνο, όπου και να έγινε η δολοφονία. Το πιο πιθανό είναι η δολοφονία να έγινε στο δεύτερο σπίτι. Αλλά και από εκεί, η μεταφορά του πτώματος έστω και 100 μέτρα από ένα άτομο, δεν είναι εύκολη υπόθεση», είπε στη συνέχεια ο κ. Κατερινόπουλος κάνοντας παράλληλα λόγο για λάθη στην αρχή των ερευνών, λέγοντας πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

«Εδώ θα μιλήσουν τα στοιχεία και τα τηλέφωνα. Είναι σημαντική η αυτοψία του χώρου που βρέθηκε και οι πτωματικές υποστάσεις», τόνισε ο ίδιος και εκτίμησε ότι «δεν είναι υπόθεση ενός ανδρός η δολοφονία της 27χρονης, είναι περισσοτέρων. Μην απορήσετε αν δούμε και κάποιες εκπλήξεις στην πορεία των ερευνών».