Ο Νίκος Ευαγγελάτος, έχοντας τη βοήθεια ενός πολύ καλού γραφίστα αλλά και της τεχνολογίας καθημερινά μας «ταξιδεύει» στα σημαντικότερα θέματα της επικαιρότητας.

Χάρη στα γραφικά της εκπομπής «Live News», με τον ίδιο τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή να γίνεται μέρος του απίθανου σκηνικού που στήνεται, καθημερινά, μέσα από τη συχνότητα του Mega, ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει «μπει» στη φυλακή και το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου, έχει ανέβει σε κατεστραμμένη γέφυρα στον πόλεμο στην Ουκρανία, έχει βρεθεί ακόμα και πάνω σε αστεροειδή, έχει «υποδεχτεί» τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο πλατό, έχει περπατήσει στη θάλασσα της Οδησσού και πολλά άλλα.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο Νίκος Ευαγγελάτος «μπήκε» στο Βασιλικό Κοιμητήριο Τατοΐου, σε live προσομοίωση, ανάμεσα στα μνήματα, αλλά και στη Μητρόπολη για τη νεκρώσιμη ακολουθία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, ο δημοσιογράφος σχεδόν ξεπέρασε τον εαυτό του. Παρουσιάζοντας το ρεπορτάζ για την εξαφάνιση του τουριστικού υποβρυχίου «Titan», που αγνοείται από την Κυριακή, κατά τη διάρκεια περιήγησης στο «κουφάρι» του Τιτανικού, τον είδαμε μέσα στο  υποβρύχιο, δίπλα ακριβώς στο πιο διάσημο ναυάγιο της παγκόσμιας ιστορίας!