Η 14χρονη Γωγώ «χάθηκε» το 2021 μετά από ιατρική επέμβαση για την τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας του κοριτσιού, πατέρας Βησσαρίωνας, κατήγγειλε από την αρχή ιατρικό λάθος.

Αναφερόμενος για την αδικοχαμένη κόρη του, ο πατέρας Βησσαρίωνας «λυγίζει». «731 μέρες δεν έχω ακούσει μια συγγνώμη, δεν ανέλαβε κανείς την παραμικρή ευθύνη» λέει με πόνο.

Μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ο πατέρας Βησσαρίων καταγγέλλει καθυστερήσεις της Δικαιοσύνης για την υπόθεση, ενώ προειδοποιεί για τον κίνδυνο ενός νέου ιατρικού λάθους.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: 

Η Γωγώ αντιμετώπιζε πρόβλημα παχυσαρκίας και μπήκε σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης για την τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου. Όμως, ο πόνος δε σταματούσε και μετά από λίγες μέρες επέστρεψε στο νοσοκομείο.

Το κορίτσι, είχε παρουσιάσει γενικευμένη περιτονίτιδα, γιατί ο δακτύλιος έκανε γαστρική διάτρηση, ανέφερε ο πατέρας Βησσαρίωνας για τις επιπλοκές που στέρησαν τη ζωή της κόρης του.

Η αδικοχαμένη κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεχόταν bullying από τα άλλα παιδιά για τα περιττά κιλά της και για αυτό η οικογένειά της αποφάσισε να προχωρήσουν στην επέμβαση χωρίς να μπορούν να προβλέψουν την τραγική εξέλιξη.

«Συγχώρεσέ τους Γωγώ μου, γιατί εγώ ακόμα δυσκολεύομαι»

Συνταρακτική είναι η ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Εύχομαι τα αυριανά κόλλυβα να είναι τα τελευταία κόλλυβα του τελευταίου θύματος του ίδιου ανθρώπου. Εάν υπάρξει και άλλο θύμα, υπεύθυνη θα είναι η ελληνική δικαιοσύνη και ο ιατρικός σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Συγχώρεσέ τους Γωγώ μου, γιατί εγώ ακόμα δυσκολεύομαι», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πατέρας Βησσαρίων.

730 μέρες αδικης πρόσκαιρης και μετά από με δόλο συμπεριφορά και ιατρικές πράξεις απουσία. Και; Λυπάμαι για την...

Δημοσιεύτηκε από Βελισσάριος Καντουνης στις Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023