Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη ή Μπάντρι Μουραλασβίλι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από εννέα μήνες έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του στη Χαλκιδική και μέχρι σήμερα αγνοείται.

Όλα συνέβησαν στις 2 Οκτωβρίου του 2022, όταν ο Μπάμπης επέστρεφε από το Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου είχε πάει να επισκεφθεί ένα φίλο του. Στο Πολύχρονο Χαλκιδικής είχε ένα σοβαρό τροχαίο με το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, το όχημά του εξετράπη της πορείας του, αλλά ο 41χρονος κατάφερε να βγει ζωντανός. Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να βγαίνει από την άμορφη μάζα σιδερικών στην οποία είχε μετατραπεί το όχημά του, αλλά έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται. Στο αυτοκίνητό του υπήρχαν το κινητό του, τα χρήματα και όλα τα προσωπικά του αντικείμενα. Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ενδεχομένως να ήταν ζαλισμένος. Όλο αυτό το διάστημα ακούγονταν πολλά, ότι μπορεί να έχει πάει στο Άγιον Όρος, γι’ αυτό πέρασε και το διάστημα των εννέα μηνών. Αφότου η οικογένεια είδε ότι δεν υπάρχει κανένα νέο, απευθύνθηκε στο γραφείο του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη, ο οποίος έχει ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, όπως είπε στον Στρατή Λημνιό και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Χρήστος Ράμμος, πρόεδρος Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης ΟΦΚΑΘ.

Η μητέρα του και ο αδελφός του κάνουν έκκληση, αν κάποιος τον έχει δει ή γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει μαζί τους. «Αν κάποιος ξέρει κάτι, παρακαλώ να με βοηθήσετε να βρω το παιδί μου. Ο Μπάμπης ήταν πολύ καλό παιδί, είχε μεγάλη πίστη και συχνά πήγαινε στο Άγιον Όρος» είπε η μητέρα του και σε άλλο σημείο πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια: «Aρκεί να μάθω πού είναι και ότι είναι ζωντανός». «Eίναι άφαντος… σε μένα θα έπαιρνε ένα τηλέφωνο… ή κρύβεται ή δεν είναι ζωντανός. Γιατί να κρύβεται, ούτε αυτό το ξέρω. Τελευταία είχε μπλέξει με μια κοπέλα, δεν ξέρω τι κοπέλα ήταν αυτή. Η κοπέλα είναι στη Γεωργία, λέει ότι δεν ξέρει τίποτα και ότι και αυτή ψάχνει. Κάτι συμβαίνει με αυτή την περίπτωση, δεν ξέρω» είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο αδελφός του.

Το μοναδικό στοιχείο που έχει βρεθεί σε σύγκριση με τις έρευνες πριν από εννιά μήνες είναι το δεξί παπούτσι του, έπειτα από έρευνα των εθελοντών στο αυτοκίνητό του. Η οικογένεια του 41χρονου απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους, ενώ περιμένουν να γίνει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Ontime» στις 24/6