Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέβασε στα social media φωτογραφίες με τους γιούς του και δείχνει ένα δάχτυλο στους haters, εννοώντας λογικά το ένα πρωτάθλημα που έχει κατακτήσει, σε αντίθεση με αρκετούς από τους επικριτές του, που δεν έχουν ακόμα «δαχτυλίδι» του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απολαμβάνει τον χρόνο ξεκούρασης που έχει αυτή την περίοδο και περνάει πολύτιμες και χαρούμενες στιγμές με τους δυο του γιούς.

Ο 28χρονος σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες ποζάρει με τους γιους τους που γι’ άλλη μια φορά κλέβουν την παράσταση με τις πόζες τους και τις γκριμάτσες τους.

Μάλιστα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στέλνει και ένα μήνυμα στους επικριτές του, δείχνοντας -μαζί με τους γιούς του- ένα δάχτυλο, θυμίζοντας σε όλους πως αυτός έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα NBA, σε αντίθεση με κάποιους από τους haters του (φυσικά, αναφέρει πως πρόκειται για το δεύτερο δάχτυλο, προκειμένου να μην υπάρξει παρερμηνεία, με μια άλλη χειρονομία).