Με το ναρκωτικό-διεγερτικό μεφεδρόνη «πότιζε» το ανήλικο αγόρι γνωστός επιχειρηματίας στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να το βιάζει χωρίς να προβάλλει αντιστάσεις. Ο 50χρονος επί τρία χρόνια ανάγκαζε τον έφηβο (17 ετών σήμερα) να παίρνει ναρκωτικά, τον απειλούσε πως εάν μιλήσει θα βάλει να σκοτώσουν δικούς του ανθρώπους, τον βίαζε και παράλληλα βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του για το προσωπικό του αρχείο. Μάλιστα, ερευνάται με ιδιαίτερη προσοχή το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να βίασε τον ανήλικο -τουλάχιστον μία φορά- σε «ζωντανή σύνδεση» μέσω διαδικτύου, πιθανόν σε κανάλι παιδόφιλων.

Το μαρτύριο του αγοριού ξεκίνησε το 2020 σε ηλικία 14 ετών. Ο γνωστός επιχειρηματίας, που είναι ιδιοκτήτης υπερπολυτελών δωματίων στου Ψυρρή, γνώριζε προσωπικά τους γονείς του ανήλικου. Όταν εκείνοι αντιμετώπισαν προβλήματα στη σχέση τους, ο ανήλικος βρέθηκε σε μια δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, την οποία έσπευσε να εκμεταλλευτεί ο 50χρονος.

Του έδινε μεφεδρόνη, που λειτουργεί κυρίως ως διεγερτικό ερωτικής διάθεσης, και το βίαζε μέσα στις πολυτελείς σουίτες. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν οι γονείς παρακολούθησαν τον γιο τους και διαπίστωσαν ότι πηγαίνει στα δωμάτια του 50χρονου. Όταν ζήτησαν τον λόγο από τον κατηγορούμενο, εκείνος τους ανέφερε πως απλώς κάθονται μαζί και περνάνε καλά.

Με θέα την Ακρόπολη

Ο 50χρονος δραστηριοποιείται στην ενοικίαση πολυτελών δωματίων. Κατά την έφοδο στην επιχείρηση του 50χρονου, που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο στου Ψυρρή, εκτός από διάφορα ναρκωτικά, μεταξύ αυτών και τη μεφεδρόνη που έδινε στον ανήλικο, εντόπισαν χρήματα και 13 σκληρούς δίσκους και ηλεκτρονικές συσκευές, που μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να αναλυθούν για να διαπιστωθεί τι περιλαμβάνουν.

Στους δίσκους, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με ανήλικους, μεταξύ των οποίων και βίντεο με το συγκεκριμένο αγόρι.

Ο 50χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Αθηνών με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, αρνούμενος πως βίασε το αγόρι, το οποίο βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από ειδικούς παιδοψυχολόγους.