Σόκαρε τους θαμώνες του καταστήματος, αλλά και τους κατοίκους της Ζακύνθου ο θάνατος νεαρού τουρίστα σε γνωστό κλαμπ στο Λαγανά. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του οφείλετε σε αιμορραγικό πνευμονικό οίδημα. Αυτό είναι το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ενώ αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις για να εξακριβωθούν τα αίτια που προκάλεσαν το οίδημα. Ωστόσο τα αποτελέσματα θα βγουν σε περίπου 2 μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που βρισκόταν μέσα στην πισίνα του κλαμπ.

Θαμώνες που τον είδαν να επιπλέει τον έβγαλαν από το νερό και ο ναυαγοσώστης του έκανε ΚΑΡΠΑ. Οι νοσηλευτές που διαθέτει η επιχείρηση προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή και με απινιδωτή, χωρίς, όμως, να τα καταφέρουν. Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο και ιδιωτικό ασθενοφόρο το οποίο και μετέφερε στο νοσοκομείο Ζακύνθου τον τουρίστα, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μια από τις εργαζόμενες στο κλαμπ, είδε νωρίτερα τον νεαρό να μπαίνει στην πισίνα. Παρατήρησε ότι ήταν πολύ ωχρός και έτρεμε και κατάλαβε πως «κάτι δεν πάει καλά». Λίγο αργότερα τον είδε να επιπλέει στην πισίνα.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου διεξήγαγε έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός έχασε τη ζωή του μέσα στο κλαμπ, λαμβάνοντας καταθέσεις από τον υπεύθυνο και μέλη του προσωπικού, ενώ εξέτασε και υλικό από τις κάμερες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κατάστημα πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας, καθώς διαθέτει ναυαγοσώστη, σεκιούριτι, ακόμα και νοσηλευτές.