Μια σοκαριστική καταγγελία έκανε μια νεαρή σερβιτόρα στην Πάτρα, καθώς είναι αναγκασμένη να φύγει από την πόλη μετά από ασελγείς πράξεις που δέχθηκε από τον 65χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης στο οποίο εργαζόταν και τον οποίο κατήγγειλε.

Σύμφωνα με το pelop.gr, το συμβάν σημειώθηκε σε προάστιο της Πάτρας. Όπως ανέφερε η φοιτήτρια, η οποία εργαζόταν για καιρό στην κουζίνα, το τελευταίο διάστημα είχε παρατηρήσει «περίεργη» συμπεριφορά από τον εργοδότη της, αλλά δεν έδινε σημασία.

Λίγες μέρες πριν, τα σεξιστικά πειράγματά του άρχισαν να γίνονται εντονότερα και μάλιστα δεν σταματούσε, παρά τις εκκλήσεις της, μέχρι που προκλήθηκε το επεισόδιο μέσα στο κατάστημα.

Ο εργοδότης φέρεται να της έκανε άσεμνη επίδειξη και να τη θώπευε σε διάφορα σημεία του σώματός της. Η κοπέλα έβαλε τις φωνές, όμως δεν αρκέστηκε σ’ αυτό κι έχοντας γνώσεις πολεμικών τεχνών, άρχισε να τον χτυπά παντού.

Από τις φωνές έφθασαν στην κουζίνα δύο υπάλληλοι, οι οποίοι στην κυριολεξία άρπαξαν τον εργοδότη τους και το απομάκρυναν από τη συναδέλφό τους.

Η νεαρή κοπέλα πήρε τα οφειλόμενα μεροκάματα και αποχώρησε, ενώ εξιστόρησε την περιπέτεια που έζησε στον σπιτονοικοκύρη της, ο οποίος τη συμβούλεψε να προβεί σε μηνυτήρια αναφορά.