Ο επικεφαλής του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, αναγορεύτηκε ομόφωνα από τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Πειραιά σε επίτιμο διδάκτορα, για τη συμβολή του στην ανάδειξη της ελληνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας και στις σημαντικές υπηρεσίες του στην Ελλάδα και την κοινωνία.

«To πανεπιστήμιο Πειραιώς, απομένει τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα, για τη συνολική του προσφορά στην ελληνική οικονομία, τη σημαντική κοινωνική του προσφορά αλλά και την καθοριστική του συμβολή στην ανάδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας», είπε ο πρύτανης του πανεπιστημίου, Μιχαήλ Σφακιανάκης.



Θερμές ευχαριστίες

Ο πρόεδρος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του πανεπιστημίου, καθηγητής Δημήτριος Γεωργακέλλος, παρουσίασε το έργο του Μιχάλη Τσαμάζ, καλωσορίζοντάς τον στον κύκλο των επίτιμων διδακτόρων του πανεπιστημίου και στην ακαδημαϊκή οικογένεια.

«Αγαπητέ Μιχάλη Τσαμάζ, σε συγχαίρω για το σπουδαίο έργο που επιτελείτε για την κοινωνία και τη χώρα».

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τη διοικητική ομάδα του ομίλου ΟΤΕ για την πίστη, το πάθος και τη δέσμευση, αλλά και τους μετόχους της εταιρίας για την εμπιστοσύνη τους», είπε από την πλευρά του ο CEO του ΟΤΕ.

Με θερμά λόγια ο κ. Τσαμάζ αναφέρθηκε και στον πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΕ, Παναγή Βουρλούμη, τον άνθρωπο που ξεκίνησε το 2004 τον μετασχηματισμό του ΟΤΕ και έδωσε το 2010 την σκυτάλη στον ίδιο για να συνεχίσει το έργο του.