Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια ακόμα ιστορία που σχετίζεται με αποτυχημένες υπηρεσίες σε κέντρο αισθητικής.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα επισκέφτηκε γιατρό με σκοπό να εφαρμόσει υαλουρονικό χειλιών και μπότοξ, χωρίς ωστόσο να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που προσδοκούσε.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News η γυναίκα διηγείται την ιστορία της λέγοντας ότι «αποφάσισε ο σύζυγος να μου κάνει ένα χριστουγεννιάτικο δώρο και πήγα σε συγκεκριμένη δερματολόγο, μου έκανε υαλουρονικό στα χείλη και μπότοξ 520€. Τα βλέφαρά μου έχουν πέσει, τα μάτια μου είναι κλειστά. Δεν μπορώ πλέον να μακιγιαριστώ».

Συνελήφθη 54χρονη για παράνομα… μπότοξ

Και ενώ όλο και περισσότερες γυναίκες στρέφονται σε ενέσιμες θεραπείες, μια 54χρονη ιδιοκτήτρια εταιρίας καλλυντικών συνελήφθη μαζί με έναν 41χρονο συνεργό για επικίνδυνα σκευάσματα υαλουρονικού και μπότοξ, αρνούμενη οποιαδήποτε κατηγορία.

«Εγώ έχω μία επιχείρηση που πουλάω καλλυντικά, μάσκες και υαλουρονικά στους δερματολόγους. Όχι μπότοξ, υαλουρονικό μόνο. Δεν πουλάμε τέτοια σκευάσματα, ήταν λάθος η πληροφορία», αναφέρει στο Mega.

Όπως φαίνεται, η 54χρονη αγόραζε σκευάσματα από Τουρκία και Πολωνία σε πολύ χαμηλές τιμές, χωρίς καμία έγκριση από τον ΕΟΦ. Στη συνέχεια τα πουλούσε σε διπλάσια τιμή αναπτύσσοντας ένα τεράστιο δίκτυο πελατών.

«Τάζουν λαγούς με πετραχήλια και δεν κάνουν δουλειά. Το βλέφαρο δε λέει να ανοίξει, έτσι θα παραμείνει μέχρι να φύγει η επήρεια του μπότοξ. Άντε την πάτησα εγώ, να μην την πατήσει κι άλλος», λέει η καταγγέλλουσα.

Τελικά, μία ακόμη γυναίκα την πάτησε όταν είδε τα χείλη της να παραμορφώνονται μετά από επίσκεψη σε πλαστικό χειρουργό για υαλουρονικό.

«Το έκανε σε πολύ γνωστό πλαστικό χειρουργό που της έδινε εγγύηση ότι θα έχει το αποτέλεσμα που έπρεπε και δε θα υπάρχει κίνδυνος για την υγεία της. Θα χρειαστεί επανορθωτικές επεμβάσεις οι οποίες όμως δεν μπορούν να επαναφέρουν την κατάσταση εκεί που ήταν», αναφέρει ο δικηγόρος της.

Επιστήμονες εφιστούν την προσοχή και συμβουλεύουν τον κόσμο να επιλέγει εγκεκριμένα ιατρεία και να ζητούν πάντα την πιστοποίηση του υλικού, είτε πρόκειται για σκευάσματα μπότοξ, είτε υαλουρονικού.

Δείτε βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ του Mega