Έβαλαν τα… καλά τους και βγήκαν τσάρκα. Όχι όμως για να διασκεδάσουν στο νησί της Μυκόνου, αλλά για να κάνουν τη δουλειά τους, χωρίς κανείς να τους πάρει χαμπάρι. Ο λόγος για δύο αστυνομικούς που βγήκαν παγανιά το βράδυ της Κυριακής, προκειμένου να ελέγξουν κάποιες πληροφορίες που είχαν σχετικά με ένα σούπερ πάρτι που διοργανωνόταν σε βίλα στο νότιο τμήμα του νησιού, κοντά στο αεροδρόμιο.

Οι δύο άνδρες, αφού εντόπισαν το πολυτελέστατο κτίριο, προσποιήθηκαν πως ήταν κανονικοί «πελάτες» και, αφού κατέβαλαν ο καθένας από 50 ευρώ, μπήκαν στη βίλα και ανακατεύτηκαν με τον κόσμο. Δεν χρειάστηκαν περισσότερα από λίγα λεπτά για να καταλάβουν τι γινόταν. Μεταξύ των παρευρισκομένων, των οποίων ο αριθμός ξεπερνούσε τα 150 άτομα, κυκλοφορούσαν ναρκωτικά για όλα τα γούστα. Δεν χρειαζόταν κάτι παραπάνω.

Ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους και λίγη ώρα αργότερα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μαζί με τον εισαγγελέα έφτασαν στο σημείο. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, βρέθηκε πλειάδα ναρκωτικών, για όλα τα γούστα, για όλα τα βαλάντια και βεβαίως για όλες τις διαθέσεις.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, εκ των οποίων ένας 37χρονος Έλληνας που λογίζεται ως οργανωτής του πάρτι. Κατά την έρευνα των Αρχών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 21,5 γραμμαρίων, 3 τσιγαριλίκια κάνναβης, 12 δισκία ecstasy, 19 φιξάκια κοκαΐνης βάρους 38,7 γραμμαρίων, SHISA βάρους 1,4 γραμμαρίων, 6 μικροσυσκευασίες κάνναβης βάρους 17,1 γραμμαρίων, δισκίο LSD, 9 μικροσυσκευασίες μεθαμφεταμίνης βάρους 13,7 γραμμαρίων, 5 φιξάκια 2CB βάρους 3,9 γραμμαρίων, αλλά και γουόκι τόκι που χρησιμοποιούσαν οι διοργανωτές, προκειμένου να επικοινωνούν μεταξύ τους σε περίπτωση που εντόπιζαν κάτι ύποπτο. Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, πιάστηκαν στον ύπνο.

Δημοσιεύθηκε στην On Time στις 5/7/2023