Τέσσερις μήνες μετά την εξαφάνισή της, από τις αρχές Μαρτίου, από την Ιερισσό της Χαλκιδικής όπου μένει, συνεχίζει να αγνοείται η 48χρονη Ειρήνη Παπαγγέλου.

Η οικογένειά της συνεχίζει να μην έχει απολύτως κανένα νεότερο για την τύχη της και κάνει έκκληση για οποιαδήποτε πληροφορία θα μπορούσε να ρίξει φως στην εξαφάνιση της γυναίκας.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκε στο σπιτάκι όπου έμενε τον τελευταίο καιρό η 48χρονη. Με τη βοήθεια του αδελφού της έκανε αυτοψία στον χώρο. Τα προσωπικά της είδη, τα ρούχα της, ήταν όλα τακτοποιημένα και τίποτα δεν δείχνει ότι είχε προγραμματίσει να φύγει.

«Τα πράγματά της είναι απείραχτα. Σαν να έφυγε απότομα, σαν να έγινε κάτι απρόοπτο κι αναγκάστηκε να φύγει», είπε κλαίγοντας ο αδελφός της, ο οποίος δεν έχει σταματήσει να την αναζητεί.

Χαλκιδική: Καταγγελίες ότι είχε δεχθεί κακοποίηση από τον σύντροφό της

Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, καθώς, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειάς της, Αναστάσιο Ντούγκα, η Ειρήνη είχε καταγγείλει στην Αστυνομία τον πρώην σύντροφό της για κακοποιητική συμπεριφορά.

Όπως είπε, έναν ή δύο μήνες πριν από την εξαφάνισή της το ζευγάρι είχε έναν άγριο καβγά γιατί η 48χρονη είχε χάσει τα ζώα του συντρόφου της την ώρα που είχαν βγει για βοσκή. Μετά τον καβγά αυτόν η Ειρήνη κάλεσε τα αδέλφια της να πάνε να την πάρουν.

«Μας πήρε για να πάμε να την πάρουμε. Μας είπε ότι την απειλούσε με όπλο, ότι τη χτυπούσε και ότι ήθελε να τον χωρίσει», είπε ο αδελφός της.

Μάλιστα, όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, όταν εγκατέλειψε τον σύντροφό της, πήγε κι έμεινε στο σπίτι ενός φίλου. Όταν το έμαθε ο πρώην σύντροφός της, πήγε μεσάνυχτα στο σπίτι που φιλοξενούνταν, έκανε φασαρία και τότε ο φίλος αυτός αναγκάστηκε να τη διώξει.

Χαλκιδική: «Δεν την έχω πειράξει, αυτή με έχει χτυπήσει»

Από την πλευρά του ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκεται η 48χρονη ούτε έχει οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνισή της.

«Δεν τη χτύπησα ποτέ, αντιθέτως εκείνη με είχε χτυπήσει. Με χαστούκισε, πήρα την Αστυνομία και τους είπα να έρθουν να την πάρουν για να μη γίνει κάτι κακό. Δεν δέχομαι ούτε να με προσβάλλει ούτε να με χτυπά κανένας. Λεκτικά μπορεί να είπα κάτι, αλλά δεν την ακούμπησα. Απ' όταν έφυγε από το σπίτι και πήγε στην Ιερισσό δεν την ξαναείδα», είπε.

Όσο για το βράδυ που πήγε στο σπίτι όπου φιλοξενούνταν, παραδέχθηκε ότι πήγε, αλλά, όπως είπε, δεν έκανε φασαρία, απλώς ζήτησε τον λόγο από τον φίλο του γιατί βρισκόταν εκεί η 48χρονη.

Σε ερώτηση για το τι πιστεύει ο ίδιος ότι συνέβη στην πρώην σύντροφό του, εκείνος απάντησε:

«Μου έχουν πει ότι αφότου έφυγε από το σπίτι του την έβλεπαν με διάφορους άνδρες στην Ιερισσό. Η Ειρήνη είναι δυνατός άνθρωπος, μπορεί να επιβιώσει και μόνη της. Μου είχαν πει ότι είχε μπλέξει ερωτικά με έναν από τους δύο που τη φιλοξενούσαν. Είχε τάσεις φυγής γιατί μου είχε εκμυστηρευτεί ότι χρωστούσε χρήματα. Δεν ξέρω πού είναι, μακάρι να βρεθεί και να είναι καλά».