Βασανιστικά παραμένουν τα ερωτήματα για τον Νίκο και την Πρεσβεία σχετικά με τον θάνατο της κορούλας τους, της τρίχρονης Κατερίνας, που έχασε τη ζωή της το Πάσχα του 2022 ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας. Ωστόσο, οι γονείς της υποδέχθηκαν ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους, κάτι που για τους ίδιους είναι μια τεράστια ελπίδα και δύναμη στον «Γολγοθά» που ανεβαίνουν.

Όπως λέει ο πατέρας της Κατερίνας, με τον ερχομό του μωρού παίρνουν ακόμα «περισσότερη δύναμη» για να συνεχίσουν τον αγώνα και να πάρουν απαντήσεις για το τι συνέβη με το παιδί που έχασαν.

Τα γεγονότα μέχρι τον θάνατο της 3χρονης

Η Κατερίνα είχε μπει στο νοσοκομείο με πόνο στο χέρι, πρήξιμο στον αστράγαλο και πυρετό. Η μητέρα της ήταν συνεχώς στο πλευρό της, ενώ η κατάστασή της συνεχώς επιδεινωνόταν. Το παιδί μεταφέρθηκε τελικά διασωληνωμένο σε άλλο νοσοκομείο, όπου, δυστυχώς, μέσα σε δύο ώρες κατέληξε από πνευμονικό και εγκεφαλικό οίδημα. Από τότε οι γονείς της δίνουν έναν μεγάλο αγώνα για να δικαιωθεί, όπως λένε, η μνήμη του παιδιού τους και να μάθουν τον λόγο που έχασαν την Κατερίνα από την αγκαλιά τους.

«Ήμασταν εκεί επί 12 ημέρες, παρακαλώντας για μία διάγνωση, μια εικόνα του τι συμβαίνει με το παιδί», λέει η μητέρα του άτυχου κοριτσιού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Το μόνο που μας είπαν οι γιατροί είναι ότι κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτα», καταγγέλλει ο πατέρας.