Στη Νομική Αθηνών πέρασε η Χάιντι, η νεαρή υποψήφια των Πανελλαδικών Εξετάσεων που με ένα σημείωμά της στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της είχε ζητήσει από τους ενοίκους να μην κάνουν πάρτι στην ταράτσα.

Μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων, η μητέρα της Μαριλένα Γεραντώνη, η οποία είναι δημοσιογράφος του Mega, αποφάσισε να ευχαριστήσει τους γείτονες με ένα σημείωμα, μέσω του οποίου έκανε γνωστό ότι η κόρη της «έσκισε» και με 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας!». Μάλιστα, παρότρυνε τους γείτονες να «παρτάρουν ελεύθερα!».

Για να τους ευχαριστήσει για τις ευχές και προπάντων για την υπομονή που έδειξαν άφησε στην είσοδο της πολυκατοικίας ένα μικρό κέρασμα.

simeioma1

Ποια είναι η μητέρα της Χάιντι;

Η μητέρα της κοπέλας Μαριλένα Γεραντώνη μίλησε στο Live News για την επιτυχία της κόρης της, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «οι Πανελλήνιες είναι μία ψυχοφθόρα προσπάθεια και όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο τέλος. Το άγχος της Χάιντι ήταν να μη γίνει κάποιο πάρτι στην ταράτσα γιατί γίνονται συχνά. Η πολυκατοικία μας έχει τα περισσότερα διαμερίσματά της ως Airbnb και μένουν πολλοί νέοι άνθρωποι, οι οποίοι κάνουν πάρτι, και καλά κάνουν. Της έγραψαν ευχές, όμως, και δεν έκαναν κανένα πάρτι. Σεβάστηκαν την επιθυμία της».

Το μήνυμα της Χάιντι

Υπενθυμίζεται ότι το σημείωμα της Χάιντι έγινε αμέσως viral κυρίως λόγω των όμορφων απαντήσεων που έλαβε από τους ενοίκους. «Καλή επιτυχία», «να τους πάρεις τα σώβρακα», «να σκίσεις», «θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι» ήταν μερικές από τις συγκινητικές απαντήσεις των ενοίκων της πολυκατοικίας.

Δείτε βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ του Mega