Μια ασύλληπτη τραγωδία έλαβε χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου μια νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της αφού γέννησε το μωρό της, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου.

Πιο αναλυτικά, πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν ότι η 35χρονη γυναίκα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό το μωρό της, το οποίο ωστόσο, αντιμετώπισε προβλήματα στη γέννα και χρειάστηκε η άμεση μεταφορά του στο Ηράκλειο, όπως και έγινε.

Παράλληλα, η μητέρα του παιδιού, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, αντιμετώπισε επιπλοκές και μερικές ώρες μετά τη γέννα εξέπνευσε σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην οικογένειά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υπόθεση αυτή έχει διαταχθεί Ένορκη διοικητική Εξέταση με σκοπό να διαπιστωθούν τα αίτια του τραγικού συμβάντος, αφού η γέννα φαινόταν να εξελίσσεται ομαλά, ενώ και το ιατροδικαστικό πόρισμα δεν έχει αποφανθεί κάτι που να οδηγεί σε ξεκάθαρη αιτία θανάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το μωρό νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να είναι σε εγρήγορση για την εξέλιξη της υγείας του.