Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (06/07) έξω από τη Λάρισα.

Πληροφορίες του larissanet.gr αναφέρουν ότι δύο αλλοδαποί που επενέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και στη θέα των αστυνομικών, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και δεν συμμορφώθηκε σε σήματα στάσης και προσχώρησε σε επικίνδυνους ελιγμούς.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε μεταλλικές προστατευτικές μπάρες, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Όπως προέκυψε, οι πινακίδες του οχήματος ήταν πλαστές, ενώ ο οδηγός στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Από την καταδίωξη, συνελήφθησαν  και οι δύο άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, απείθεια, πλαστογραφία πιστοποιητικών και επικίνδυνη οδήγηση.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι δράστες στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ ερευνάται η εμπλοκή τους σε παράνομη μεταφορά, με το προαναφερόμενο όχημα, -4- μη νόμιμων αλλοδαπών από περιοχή της Θράκης στη Θεσσαλονίκη.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε, ενώ επιπλέον, από την κατοχή τους κατασχέθηκαν -2- κινητά τηλέφωνα και -1.110- ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.