Μπορεί οι τιμές στις οργανωμένες παραλίες της Αττικής να είναι ιδιαίτερα τσουχτερές, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους Αθηναίους να κάνουν ακόμα και… προκρατήσεις για να είναι σίγουροι πως θα έχουν μια ξαπλώστρα έτοιμη να τους περιμένει τις ημέρες του καύσωνα.

Οι πιο οργανωτικοί, μάλιστα, έχουν φροντίσει να κάνουν κράτηση είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά εδώ και αρκετές ημέρες.

Πιο αναλυτικά, ρεπορτάζ του Mega αναφέρει ότι τα τηλέφωνα για κρατήσεις σε ξαπλώστρες και ομπρέλες χτυπούν ασταμάτητα στα beach bar της Αττικής ενόψει καύσωνα, με αρκετούς να έχουν ήδη κλείσει θέσεις για το Σαββατοκύριακο.

Ίδια εικόνα και στη Χαλκιδική

Παρόμοιο φαίνεται να είναι το σκηνικό και στην Χαλκιδική. Ιδιοκτήτης beach bar της περιοχής δήλωσε στο Mega: «Κάντε κρατήσεις γιατί δεν έχουμε ομπρέλες ειδικά Παρασκευή Σάββατο Κυριακή γιατί θα κάνει πολύ ζέστη περίπου από ότι μας έχουνε πει. Ο κόσμος δε σταματάει το τηλέφωνο να χτυπάει συνέχεια παίρνω για κράτηση για Παρασκευή Σάββατο Κυριακή».

Η «μάχη» της ξαπλώστρας στη Χαλκιδική έχει ήδη ξεκινήσει και πολλοί είναι αυτοί που παίρνουν από σήμερα τηλέφωνο για να εξασφαλίσουν μια θέση δίπλα στο κύμα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι κρατήσεις σε πολλά beach bar της χώρας γίνονται και ηλεκτρονικά.

Δείτε βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ του Mega