Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζόμενων στον Επισιτισμό-Τουρισμό σχετικά με τον ξυλοδαρμό εργαζομένου στην Πάργα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζόμενων στον Επισιτισμό-Τουρισμό, ένας σερβιτόρος ξυλοκοπήθηκε άγρια επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα του.

Σύμφωνα με το πρωτοβάθμιο Σωματείο Εργαζομένων Επισιτισμού-Τουρισμού Πάργας, ο νεαρός σερβιτόρος έχει αναγγελία πρόσληψης στο ΕΡΓΑΝΗ στα μέσα Ιουνίου και ο εργοδότης του τον πλήρωνε παρανόμως με ένα ποσό μέσω τραπέζης, το οποίο δεν συμπίπτει με την κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας που είναι υποχρεωτική, ενώ τα υπόλοιπα του τα έδινε «μαύρα».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «οι προσβολές καθημερινώς και η μείωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του 20χρονου συναδέλφου μας, μέχρι που ξυλοκοπήθηκε με κοντάρι από τσουγκράνα. Ο συνάδελφός μας κατέληξε στο νοσοκομείο. Η Ομοσπονδία μας επικοινώνησε με τη μητέρα του συναδέλφου και έχουμε ξεκινήσει όλες τις προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες».