Μια παρέα νεαρών που επιβιβάστηκε το πρωί στο πλοίο για Πάρο βρήκε την ευκαιρία να «δώσει» ένα από τα μέλη της που αρνήθηκε να πάει μαζί της διακοπές.

Ειδικότερα, στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε η ρεπόρτερ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega».

Εκεί της δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει με τουρίστες αλλά και πολλούς νεαρούς που ήταν έτοιμοι να αναχωρήσουν για τα νησιά των Κυκλάδων.

Η ρεπόρτερ σταμάτησε μια παρέα που τα τελευταία τρία χρόνια επιλέγει την Πάρο.

«Είμαστε μια αγαπημένη παρέα, η οποία περνάει καλά και αυτό παραμένει αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου», είπε αρχικά ο ένας από τους νεαρούς της παρέας, ο οποίος στη συνέχεια έβγαλε το παράπονό του.

«Είμαστε πέντε αγόρια, ο ένας ''πιστόλιασε'', γιατί είπε ότι έχει πυρετό, αλλά δεν τον πιστεύουμε. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά», πρόσθεσε, ενώ σε ερώτηση αν η απουσία του οφείλεται σε έρωτα, είπε: «Χθες ήταν με την κοπέλα του, η αλήθεια είναι».

Στη συνέχεια, ο νεαρός ανέφερε στους παρουσιαστές της εκπομπής ότι επέστρεψε από τις διακοπές με την κοπέλα του και ήρθε η ώρα να πάει με τους φίλους του, κάτι που βρήκε αντίθετη την Ανθή Βούλγαρη.

«Δεν την αφήνω σπίτι, πάει κι αυτή διακοπές με τις φίλες της. Είναι μοιρασμένες, τέσσερις και τέσσερις. Δεν βάζουμε κοπέλες πάνω από την παρέα», συμπλήρωσε ο νεαρός.