Έφοδο πραγματοποίησε σήμερα (14/7) το πρωί η Δίωξη Ναρκωτικών σε συνεργασία με την ΕΚΑΜ σε κελιά των φυλακών Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη δύο αλλοδαπών κρατουμένων ηλικίας 23 και 28 χρονών και κατάσχεσαν ναρκωτικές ουσίες και αυτοσχέδια όπλα. Η έφοδος συνολικά έγινε σε τέσσερα κελιά που ανήκουν σε οκτώ κρατούμενους με παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι o 23χρονος αλλοδαπός βρέθηκε να έχει πάνω του και στο κελί του 3 νάιλον συσκευασίες ηρωίνης που περιείχαν συνολικά 9,6 γραμμάρια. Την ίδια στιγμή, ο 28χρονος αλλοδαπός κατελήφθη να κατέχει στο κελί του αυτοσχέδιο μαχαίρι και μεταλλική ράβδο. Σε βάρος και των δύο σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων, αντίστοιχα.

Τέλος, σε κοινόχρηστο χώρο των φυλακών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 30 συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού βάρους 15 γραμμαρίων και συσκευασία η οποία περιείχε κατεργασμένη κάνναβη, βάρους 50 γραμμαρίων.