Δέκα σεσημασμένα άτομα έχουν περάσει από το σπίτι της Κουβανής τρανς, Άννας Ιβάνκοβα, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στο διαμέρισμά της, το απόγευμα της Δευτέρας, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο σπίτι της οδού Φυλής, έχουν εντοπιστεί συνολικά 50 αποτυπώματα, που, μετά τη διαδικασία ταυτοποίησης, διαπιστώθηκε ότι κάποια από αυτά ανήκουν σε δέκα σεσημασμένους κακοποιούς.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι ένας από τους δέκα είναι και το πρόσωπο που αποτυπώνεται στο επίμαχο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και έδειχνε την άτυχη 46χρονη να μπαίνει με άγνωστο άνδρα στο σπίτι της, λίγες ώρες πριν βρεθεί άγρια δολοφονημένη.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με το enikos.gr προσπαθούν τώρα να συγκρίνουν τις φωτογραφίες των δέκα ανδρών με τη φιγούρα που έχει καταγραφεί στην κάμερα, προκειμένου να καταλήξουν στον άνθρωπο που με τόση αγριότητα αφαίρεσε τη ζωή της 46χρονης τρανς.

Υπενθυμίζεται ότι την Άννα Ιβάνκοβα είχε εντοπίσει νεκρή, μέσα σε λίμνη αίματος, η σπιτονοικοκυρά της, η οποία πήγε στο διαμέρισμα προκειμένου να πάρει το ενοίκιο.

Το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος έχει οδηγήσει τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι η 46χρονη γνώριζε τον δράστη ή με κάποιον τρόπο τού επέτρεψε να μπει στο σπίτι της.

Μέσα στο σπίτι έχει εντοπιστεί ένα ψαλίδι που οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι χρησιμοποιήθηκε ως φονικό όπλο, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η 46χρονη είχε τραύματα στον λαιμό και το στήθος, ενώ εντοπίστηκαν αμυχές στην πλάτη της που πιθανολογείται ότι προέρχονται από χτυπήματα με μαστίγιο ή ζώνη. Επίσης, ο ιατροδικαστής έχει διαπιστώσει τραύματα και στο κεφάλι του θύματος με ένα βαρύ αντικείμενο, ενδεχομένως κηροπήγιο.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας «ξεσκονίζουν» το κινητό τηλέφωνο της άτυχης τρανς, για να ερευνήσουν όλα τα ραντεβού που είχε κλείσει μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής γνωριμιών, με σκοπό να διαπιστώσουν αν στο χρονικό διάστημα που δολοφονήθηκε είχε οριστεί μια τέτοια συνάντηση με κάποιον χρήστη της εφαρμογής.

*Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή