Μία ακόμα υπόθεση βιασμού ανηλίκων έρχεται στο φως της δημοσιότητας και συγκλονίζει, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 37χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών καταγγέλλεται για τη σεξουαλική κακοποίηση έφηβων αθλητριών του.

Σε βάρος του Κ.Π., που προπονεί αθλήτριες σε σύλλογο τάε κβον ντο στον Εύοσμο, σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και πλέον αναμένεται να κληθεί για εξηγήσεις από τις αρμόδιες Αρχές.

Τα κορίτσια, ηλικίας τα δύο 15 ετών και το τρίτο 16, σε κατάσταση σοκ εκμυστηρεύτηκαν στις οικογένειές τους όσα υπέμειναν από τον 37χρονο και κατόπιν προχώρησαν αμέσως σε καταγγελία εναντίον του.

Λεπτομερείς περιγραφές

Όπως είπαν στην Αστυνομία, έπεσαν θύματα βιασμού και ασέλγειας από τον άντρα, ενώ περιέγραψαν με λεπτομέρειες όσα φρικιαστικά έζησαν στα χέρια του. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί, ο 37χρονος κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2022 έως τον Ιούνιο του 2023, εργαζόμενος σε αθλητικό σύλλογο της πόλης με την ιδιότητα του προπονητή, «προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις κατά τριών νεαρών κοριτσιών, παρουσιάζοντας σε αυτές, παράλληλα, βιντεοσκοπημένες πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν έρευνες, ενώ σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, η οποία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Πάντως, ο ίδιος ο κατηγορούμενος από την πλευρά του αρνείται ρητά και κατηγορηματικά όσα του καταλογίζουν οι κοπέλες και κάνει λόγο για ψεύδη που σκοπό έχουν τη διαπόμπευσή του. Την ίδια στιγμή, η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται σε μία προσπάθεια να πέσει άπλετο φως στην πολύ λεπτή υπόθεση που έχει να κάνει με ανήλικες και η οποία έχει σοκάρει τη Θεσσαλονίκη.

Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 19/7