Στη φυλακή οδηγήθηκε χθες, Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ένας 40χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος κατηγορείται ότι, μέσα στο προηγούμενο διάστημα, βίασε δύο γυναίκες.

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, η 49χρονη φίλη του κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την είχε βιάσει. Το ίδιο χρονικό διάστημα, οι Αρχές δέχτηκαν και δεύτερη καταγγελία για βιασμό με θύτη τον 40χρονο, αυτή τη φορά από την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ο 40χρονος, ο οποίος αρνείται τα όσα του αποδίδονται, δεν άργησε να συλληφθεί, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθεί, συνοδευόμενος από τον συνήγορο υπεράσπισής του.

Προσωρινά κρατούμενος

Ο 40χρονος αρνήθηκε πεισματικά τις βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται. Εντούτοις, δεν έπεισε τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, παίρνοντας τον δρόμο προς τη φυλακή.

Στο μεταξύ, σε συνέντευξή του, χθες, στο neakriti.gr, ο δικηγόρος του 40χρονου κατηγορούμενου έκανε λόγο για «σκευωρία» σε βάρος του εντολέα του από τη 49χρονη φίλη του, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι κατηγορίες θα καταρρεύσουν και ότι οι «εμπνευστές αυτού του επαίσχυντου σχεδίου θα τεθούν προ των ευθυνών τους».