Τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας ενός 64χρονου άνδρα, που βρέθηκε σήμερα νεκρός με μαχαιριές στο σώμα του στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, αναζητούν οι Αρχές.

Λίγο μετά το έγκλημα ο δράστης, ένας 29χρονος ημεδαπός, παραδόθηκε στην Αστυνομία και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο 29χρονος πήγε στο Αστυνομικό Μέγαρο με το μηχανάκι του θύματος!

Όπως γράφει η εφημερίδα Μακεδονία, το θύμα εντοπίστηκε μέσα σε διαμέρισμα, δεμένο από τον λαιμό, ενώ έφερε πολλές μαχαιριές και πολλαπλές εκχυμώσεις στο κεφάλι.

Στον τοίχο του σπιτιού του θύματος, πάνω από τη σορό του,  ο δράστης φέρεται να έγραψε με το αίμα του «παιδεραστής 1».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thessnews, το θύμα φέρεται να έχει καθ' έξιν εμπλοκή σε αποπλάνηση ανηλίκων.

Ο 29χρονος έχει συλληφθεί και αναμένεται να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τα κίνητρα της δολοφονίας.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη ότι ο δράστης πρόκειται να εξεταστεί από ψυχίατρο για να αποφασιστεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρείο, ενώ αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σύλληψη 29χρονου για ανθρωποκτονία σε βάρος 64χρονου ημεδαπού

Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 29χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία σε βάρος 64χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες σήμερα (20-07-2023) ο 29χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε διάπραξη ανθρωποκτονίας και καθ’ υπόδειξή του εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης νεκρός ο 64χρονος, ο οποίος έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο, καθώς και πολλαπλές εκχυμώσεις στην κεφαλή.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση και φωτογράφηση του χώρου.