Εντός της ημέρας αναμένεται συγγενείς και φίλοι να πουν το τελευταίο «αντίο» στον σμηναγό Χρήστο Μουλά, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν το Canadair που επέβαινε μαζί με τον συνάδελφό του Περικλή Στεφανίδη συνετρίβη, στη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς στην Κάρυστο.

Η κηδεία του πιλότου που είχε καταγωγή από το Γαβαλοχώρι του Δήμου Αποκορώνου θα τελεστεί στην εκκλησία του Αγίου Σεργίου στις 11 το πρωί της Παρασκευής. Το «παρών» αναμένεται να δώσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.


Η Βουλή υιοθέτησε το παιδί του Χρήστου Μουλά

Στην υιοθεσία του αγέννητου παιδιού του αδικοχαμένου σμηναγού Χρήστου Μουλά θα προβεί η Βουλή, σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της, Κωνσταντίνου Τασούλα.

Η σύζυγος του Χρήστου Μουλά διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ανακοίνωσε πως κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον υπουργό Άμυνας, Νίκο Δένδια, αποφασίστηκε η Βουλή να «υιοθετήσει» το αγέννητο αυτό παιδί.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τηλεφώνησε στον κ. Τασούλα ώστε να διερευνήσει τη δυνατότητα αυτή.

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας δέχθηκε αμέσως και αναφέρθηκε στο θέμα αυτό στην Ολομέλεια που είναι σε εξέλιξη η συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών.

Η Βουλή στηρίζει οικονομικά τα παιδιά των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και των σωμάτων ασφαλείας έως τα 25 έτη τους με ένα συμβολικό ποσό που καταβάλλεται ετησίως.