«Συναγερμός» σήμανε στις Αρχές του Ρεθύμνου για τον εντοπισμό ατόμου που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά δύο άνδρες που βρίσκονταν στο καφενείο της Αξού στον Μυλοπόταμο.

Όπως αναφέρει το creta24.gr, το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στη 1 τα ξημερώματα, την ώρα που το καφενείο ήταν ανοικτό.

Ο δράστης πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ηλικίας 50 ετών, κι έναν υπάλληλο, ηλικίας 56 ετών.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κ.Υ. Ανωγείων και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ.

Το αιματηρό περιστατικό φαίνεται πως ήταν επίθεση για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και τα πυρά προφανώς δεν ήταν προειδοποιητικά, καθώς ο δράστης ή οι δράστες της επίθεσης εξαπέλυσαν καταιγισμό από σφαίρες.

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ, κ. Χαλκιαδάκη, ο 50χρονος τραυματίας χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ.

Από τα πυρά τραυματίστηκε ακόμα ένα άτομο που βρισκόταν στον χώρο, όμως ευτυχώς η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, εν αντιθέσει με τον 50χρονο που χαροπαλεύει.

Αυτή την ώρα πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό του αγνώστου δράστη ή δραστών, ενώ μάρτυρες δεν υπάρχουν. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Αστυνομία εξετάζει πληροφορίες που κάνουν λόγο για συντοπίτη του ιδιοκτήτη καφενείου, με τον οποίο είχαν έντονες διαφορές.

Από το σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί συνέλεξαν πέντε κάλυκες και τρία βλήματα.