Ο Χάρης Ρώμας με μια μακροσκελή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα στηρίζει τον Γιώργο Πατούλη ως φίλο, τονίζοντας ότι απέδειξε ανωτερότητα και πολιτική αξιοπιστία ακόμα και μετά το ατόπημά του με το ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο.

Η μακροσκελής ανάρτηση του Χάρη Ρώμα για τον Γιώργο Πατούλη:

«Η απόφαση του Γιώργου Πατούλη, του πάνω απ' όλα φίλου μου Γιώργου, να αποσυρθεί από την αυτοδιοικητική κούρσα για να μη δημιουργήσει αντάρτικο μέτωπο ενάντια στην παράταξη που τιμά και στηρίζει χρόνια, αποδεικνύει ανωτερότητα και πολιτική αξιοπιστία.

Για το ατόπημα του ζεϊμπέκικου που χορεύτηκε την εντελώς λάθος στιγμή απολογήθηκε και δεν υπάρχει περίπτωση να διαγράψω μία γνωριμία σαράντα χρόνων γι' αυτόν τον λόγο.

Ούτε θα επιτρέψω να διεξάγεται μπροστά μου αυτό το ανάλγητο: "Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται".

Πολλά θα ειπωθούν από καλοθελητές αλλά συμβουλεύω, τουλάχιστον τους συνοδοιπόρους μου στην Περιφέρεια Αττικής επί της τετραετίας διοίκησης Πατούλη, να μη δείξουν ίχνος αχαριστίας.

Να τον ευχαριστήσουν ολόψυχα για την ευκαιρία που μας έδωσε, ειδικά σε όσους είχαμε θεσμικούς ρόλους μεγάλων ευθυνών.

Δίπλα στον Γιώργο είδα και έμαθα τι σημαίνει να παράγεις αδιάκοπα κοινωφελές έργο, τι σημαίνει δρω για το κοινό καλό.

Το λέω και το εννοώ.

Θα πρέπει να έχει πολύ ισχυρές αποδείξεις κάποιος για να με κάνει να αλλάξω γνώμη για την αξιοσύνη αυτού του πολιτικού άντρα.

Εύχομαι καλή τύχη στη συνέχεια της πορείας του που αποκλείεται να μην είναι δημιουργική και συγκινημένος αυτή τη στιγμή που γράφω την ανάρτηση, στέλνω την αγάπη μου για μία ακόμη φορά!». 

















ΦΩΤΟ NDP