Στο κέντρο των Μοιρών εμφανίστηκε ξαφνικά ένα γουρουνάκι, το οποίο πιθανότατα είχε πέσει από καρότσα φορτηγού κατά τη διάρκεια μεταφοράς. Σύμφωνα με το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά στο Facebook, κάτοικοι της περιοχής το φρόντισαν μέχρι να έρθει ο ιδιοκτήτης του να το παραλάβει.

«Το τυχερό στην ατυχία του ζωντανό φαίνεται πως έπεσε από κάποια καρότσα αγροτικού και καθώς είχε σοκαριστεί, έψαχνε να βρει λίγη δροσιά να ξαποστάσει», αναφέρει η ομάδα το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, στη σχετική ανάρτηση.

Δείτε βίντεο:

Γουρουνάκι "κόβει" βόλτες στο κέντρο των Μοιρών! Ένα αδέσποτο γουρουνάκι που ξαφνικά εμφανίστηκε στα σκαλιά της τράπεζας Πειραιώς τράβηξε τα βλέμματα περαστικών και περιοίκων οι οποίοι έτρεξαν να το περιεργαστούν. Το τυχερό στην ατυχία του ζωντανό φαίνεται πως έπεσε από κάποια καρότσα αγροτικού και καθώς είχε σοκαριστεί έψαχνε να βρει λίγη δροσιά να ξαποστάσει. Σ' αυτό βοήθησαν κι οι περίοικοι που άνοιξαν κάποια βρύση και το γουρουνάκι που μπήκε από κάτω δεν ήθελε με τίποτα να φύγει, ώσπου ήρθε το αφεντικό του και το πήρε...

Δημοσιεύτηκε από Δια-SOS-τε τη Μεσαρά στις Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Γουρουνάκι "κόβει" βόλτες στο κέντρο των Μοιρών!

Ένα αδέσποτο γουρουνάκι που ξαφνικά εμφανίστηκε στα σκαλιά της τράπεζας Πειραιώς τράβηξε τα βλέμματα περαστικών και περιοίκων οι οποίοι έτρεξαν να το περιεργαστούν. Το τυχερό στην ατυχία του ζωντανό φαίνεται πως έπεσε από κάποια καρότσα αγροτικού και καθώς είχε σοκαριστεί, έψαχνε να βρει λίγη δροσιά να ξαποστάσει.

Σ' αυτό βοήθησαν κι οι περίοικοι που άνοιξαν κάποια βρύση και το γουρουνάκι που μπήκε από κάτω δεν ήθελε με τίποτα να φύγει, ώσπου ήρθε το αφεντικό του και το πήρε...», γράφουν στην ομάδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά.