Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της δολοφονίας της 55χρονης στην Πάτρα, με τον ανιψιό της να έχει συλληφθεί και να ανακρίνεται από χθες, Πέμπτη 3/08, καθώς θεωρείται ο βασικός ύποπτος.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε κατηγορηθεί πριν από 7 χρόνια για τον θάνατο της μητέρας του.

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον 35χρονο ανιψιό για τη δολοφονία της θείας του είναι αδιάσειστα και πλέον αναμένεται η άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του, καθώς σήμερα αναμένεται η μεταβίβαση της δικογραφίας στον εισαγγελέα.


«Μιλούν» οι κάμερες

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του tempo24.gr, το περιεχόμενο από κάμερες ασφαλείας που διαθέτουν οι αστυνομικοί δείχνει τον 35χρονο να βγαίνει από το σπίτι της γυναίκας το επίμαχο διάστημα, όπου προσδιορίζεται ιατροδικαστικά η δολοφονία, δηλαδή την Τετάρτη 26/07, φορώντας περούκα, μάσκα και χειρουργικά γάντια.

Υπενθυμίζεται πως η 55χρονη βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι την επόμενη ημέρα από οικείο της πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο ύποπτος πέταξε δύο σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής, ενώ πήρε μαζί του ακόμα μία φεύγοντας, την οποία πέταξε σε άλλο κάδο στο κέντρο της Πάτρας.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, στον σταθμό της Ζαΐμη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του tempo24.news, ταξίδεψε με προορισμό την Κόρινθο, όπου και για μικρό χρονικό διάστημα φιλοξενήθηκε από φιλικό του πρόσωπο και ειδικότερα από μια αλλοδαπή γυναίκα.


Τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον ανιψιό

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον θεωρούσαν από την πρώτη στιγμή ύποπτο και τον αναζητούσαν.

Οι υποψίες σε βάρος του προέκυψαν από το γεγονός ότι πριν από 7 χρόνια είχε
κατηγορηθεί για τη δολοφονία της 53χρονης μητέρας του.

Η κατηγορία που τότε είχε αντιμετωπίσει είχε μετατραπεί λόγω καταθέσεων συγγενικών του προσώπων και έτσι απελευθερώθηκε.

Από την αρχή, λοιπόν, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών έψαχναν κάθε σημείο που πιθανόν να βρισκόταν.

Όταν διαπίστωσαν πως είχε, λίγη ώρα μετά την εγκληματική ενέργεια, αναχωρήσει με υπεραστικό λεωφορείο, κατάφεραν να τον εντοπίσουν στην Κόρινθο, αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία, προερχόμενα ως επί το πλείστον από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Έτσι κατάφεραν να τον προσαγάγουν στην Ασφάλεια Πατρών, όπου και ανακρίνεται.


Δεν ομολογεί

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 35χρονος φέρεται να αρνείται την κατηγορία.

Στη δικογραφία αναμένεται να προστεθούν τα αποτελέσματα ερευνών γενετικού υλικού που εντοπίστηκαν στο σπίτι της 55χρονης, τα οποία βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, ενώ, κατά πληροφορίες του tempo24.news, πριν από τη δολοφονία προηγήθηκε πάλη μεταξύ δράστη και θύματος.